L’Agència de Creama Dénia, a través del seu Servei d’Atenció a Persones amb Diversitat Funcional, ha organitzat dos cursos d’alfabetització digital adreçats a l’alumnat del col·legi públic Raquel Payá de Dénia.
Estos cursos estan cofinançats pel Fons Social Europeu i corresponen al  programa AVALEM JOVES PLUS del SERVEF. Els imparteixen Joan Rovira i Sergi Ortolà, dos joves menors de 30 anys i amb formació en Cicles Formatius de la família Informàtica i Telecomunicacions, que han sigut contractats per l’Ajuntament de Dènia.
L’objectiu de estos cursos es aprendre, o bé ampliar,  coneixements informàtics bàsics relacionats amb les noves tecnologies com el control de l’entorn Windows, tractament de textos,  o navegar per Internet de manera segura.
Estes accions formatives es desenvolupen en dos sessions, programades els dies 19 i 26 de gener, de 10 a 12 hores, en l’aula d’informàtica de l’Agència de Creama-Dénia.
Es tracta d´una iniciativa impulsada des de la Mesa Municipal d’Ocupació, ja que un dels objectius traçats és que tota la ciutadania tinga accés a esta formació.
Una vegada més, Creama actua unint  esforços i sincronitzant sinèrgies per tal d’aconseguir els recursos necessaris i arribar a tota la ciutadania.