Divendres passat, es va celebrar el Gran Premi d’Atletisme «Ciutat de València» en el Palau Velòdrom Lluís Puig on va participar l’atleta del Club d’Atletisme Baleària Diànium Aina Fornés en la prova dels 60 metres tanques. Aina va quedar en 5a posició, amb una gran marca de 9.02, quedant-se només a 3 centèsimes de la mínima del Campionat d’Espanya Absolut on demanen 8.99 per poder-hi assistir. Aina només va ser superada per una velocista veneçolana, Génesis Romero, i les atletes que posseeixen les tres millors marques espanyoles del moment en la prova, Caridad Jerez, Teresa Errandonea i Patricia Ortega.

 

Els equips absoluts femení i masculí del Club d’Atletisme Baleària Diànium quartes i vuitens en el Campionat Provincial de Clubs Absolut

 La vesprada del dissabte va tindre lloc el Campionat Provincial de Clubs Absolut a la pista d’atletisme d’Elx, on com no, el C. A. Baleària Diànium va tindre representació tant en la categoria femenina com en la masculina. La Federació encara no ha fet públics els resultats oficials en la seua web.

L’equip femení el van formar:
Anna Muñoz: 60 metres llisos.
Marta Morell: 200 metres llisos.
Leire Bisquert: 400 metres llisos.
Anna Torres: 800 metres llisos i salt d’alçada.
Emma Fornés: 800 metres llisos i llançament de pes.
Mar Salvà: 1500 metres llisos.
Maria Mulet: 3000 metres llisos.
Aina Fornés: 60 metres tanques.
Clara Reig: Salt de llargada i 60 metres llisos.
Paula Poveda: Salt de perxa.
L’equip de relleus format per Anna MuñozEmma FornésAnna Torres i Marta Morell van fer el 4×200.

L’equip masculí el van formar:
Joan Pérez: 60 metres llisos i 200 metres llisos.
David de los Santos: 200 metres llisos.
Joan Puigcerver: 400 metres llisos.
Izan Martínez: 800 metres llisos.
Youssef Ahatach: 1500 metres llisos i llançament de pes.
Carlos Cabrera: 3000 metres llisos.
Carlos Gimeno: 60 metres tanques i salt de perxa.
Pau Mut: Salt de llargada i 60 metres llisos.
Alejandro Moreno: Salt d’alçada.
César Bas: Salt de perxa.
L’equip de relleus format per David de los SantosAlejandro MorenoCarlos Gimeno i Youssef Ahatach van fer el 4×200.

Els nostres atletes van patir diversos contratemps: un d’ells va perdre una de les sabates de claus durant la seua carrera degut a un xafó involuntari i una d’elles va acabar amb una lesió al peu, però malgrat això, els nostres atletes van gaudir molt del campionat, on el companyerisme i el suport anaven per sobre de tot en els nostres equips des del primer moment.

Cross d’Alcoi (circuit autonòmic) Pòdium pera Joan Puigcerver
 Diumenge passat l’atleta del C.A. Baleària Diànium Joan Puigcerver Llorens va participar en el cross d’Alcoi, un dels crossos del circuit autonòmic. Joan va córrer una distància de 5.290 metres en un temps de 17:57, quedant finalment en la tercera posició, un gran resultat. Cal tindre en compte que Joan ja havia competit el dia anterior en la prova de 400 metres formant part de l’equip absolut del C.A Baleària Diànium en el Campionat Provincial per Clubs Absolut celebrat a Elx, però malgrat això, va traure forces d’on va poder per aconseguir un dels esglaons del pòdium del cross.
Almèdia Trail Callosa d’En Sarrià Pòdium per a Encarna Cardona
 Diumenge passat, dos dels atletes del C.A. Baleària Diànium van disputar l’Almèdia Trail en la localitat de Callosa d’En Sarrià. Amb un recorregut de 24km i un desnivell positiu de 1400m va ser una carrera molt ràpida, Encarna Cardona va pujar al podi quedant tercera de la seva categoria en veteranes, la classificació va ser: José Miguel Navarro Rafet (2:31:53), Encarna Cardona Gómez (3a veterana 2:53:43).