Aïda Pérez guanyadora absoluta femenina en el Trail Bòsc de Carlac

26 de junio de 2018

A Les (la Vall d’Aran) la corredora del C.A. Baleària Diànium Aïda Pérez va ser la guanyadora absoluta femenina en el Trail Bòsc de Carlac, una cursa de muntanya de19 km (+1200m). Aïda va fer un temps de 1:49:20

Campionat d’Espanya per federacions autònomiques sub 16

El cap de setmana passat es va celebrar el campionat d’Espanya de federacions autonòmiques en la ciutat d’Avilés (Asturies). L’atleta del C.A. Baleària Diànium Àngela Moltó va representar la selecció valenciana en les proves del 300 i del relleu 4×300.

Els seus resultats van ser:
En la prova del 300 (42.01) finalitzant 3a de la seua serie i donant 8 punts a la federació valenciana (10a)
En la prova del 4×300 (2:52.87) l’equip de 4 atletes va finalitzar en 6a posició aportant 11 punts.

La selecció valenciana femenina va fer un total de 202 punts finalitzant en 6a posició. El campionat se’l va portar la selecció catalana tant en categoria femenina com masculina.