Aïda Pérez guanyadora absoluta del Trail de les Ermites d’Olesa. Enormes carreras de Marc Bañúls y Laurence Rastell

18 de abril de 2018
La corredora de muntanya del C.A. Baleària Diànium Aïda Pérez Moncho va participar en el Trail de les Ermites d’Olesa, una cursa de muntanya de 12km (+600).
Aïda va ser la guanyadora absoluta de la prova amb un temps de 1:05
Laurence Rastell campiona autonòmica master 50 de km vertical
Va tindre lloc a Finestrat, al Puig Campana, el campionat autonòmic de km vertical, sobre una distància de 3.650m, i un desnivell vertical acumulat de +1.020m.

El C.A. Baleària Diànium va estar representat per Laurence Rastell, que va quedar campiona autonòmica de la seua categoria, master 50., 75a absoluta, amb un temps de 1:09:02.

Laurence es mostrava molt satisfeta per haver aconseguit els dos títols autonòmics, el de curses verticals (Villena) i el de km vertical (Puig Campana). Una vegada acabada la temporada d’hivern, Laurencededicarà un temps a descansar i recuperar forces per a afrontar la temporada d’estiu.
Campionat d’Espanya absolut de 10 km en ruta

L’atleta del C.A. Baleària DiàniumYoussef Ahatach va participar en el X Campionat d’Espanya de 10 km en ruta absolut, en la ciutat biscaïna de Iurreta.

El traçat va ser molt dur, amb costeres molt pronunciades i girs de 180 graus que feien tornar a agafar el ritme cada volta. Hi va haver molt de nivell en els participants.

Youssef va acabar en el lloc 74  amb un temps de 30:10, molt content i satisfet per les sensacions mostrades.

Ruta de las fortalezas. Cartagena

L’atleta de la secció de muntanya del C.A. Dianium Marc Bañuls va completar els 55 km (1650+) de la Ruta de las Fortalezas per la ciutat murciana de Cartagena. Marc ho va aconseguir finalitzar amb un temps de 6:00:05

Cursa Nocturna l’Hospitalet

El corredor del C.A. Baleària Diànium Vicent Fornés va participar en la cursa nocturna l’Hospitalet, en la modalitat de 5km.

Vicent va fer els 5 km del recorregut en un temps de 35:52.