Aquest cap de setmana ha tingut lloc la Buff Epic Trail, a la Vall de Boí, una cursa de muntanya amb 4 modalitats.
La corredora del C.A. Baleària Diànium Aïda Pérez va participar en la modalitat de 68km (+5000) i va quedar 2a en la classificació absoluta femenina, amb un temps de 12:05:24
 Dissabte passat va tindre lloc a València el campionat autonòmic absolut d’atletisme en pista a l’aire lliure.
Del C.A. Baleària Diànium van participar Dani Cano i Youssef Ahatach.
Dani va guanyar la seua sèrie de 400 m llisos, amb un temps de 50.37. En conjunt va quedar en 6a posició autonòmica.
Youssef va quedar 4t en la seua sèrie de 1500, amb un temps de 4:06.94.
Durant les tres primeres setmanes de juliol ha tingut lloc el 1r Campus d’Atletisme organitzat pel Club d’Atletisme Baleària Diàniumen les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Dénia. Els nostres entrenadors Aina Fornés i Miquel Castillo s’han encarregat de planificar i desenvolupar les diferents activitats.
En el Campus han participat 27 xiquets. La majoria d’ells, ja han format part del club d’atletisme durant la temporada 2018-19, però 8 d’ells s’han iniciat per primera vegada en l’atletisme durant aquestes jornades.
Cada dia del campus s’han fet activitats completament diferents. Com ja sabem, l’atletisme té moltes més coses a més de córrer. Es tracta d’un esport amb una grandíssima varietat de disciplines i això és el que el fa encara més divertit, diferent i variat.
Durant aquests dies, tots els xiquets i xiquetes han aprés la tècnica bàsica dels quatre tipus de salts (alçada, llargada, triple, perxa) i dels quatre tipus de llançaments (pes, martell, javelina, disc), la marxa atlètica, el treball de resistència, l’eixida des de tacos, els aspectes bàsics del pas de tanques i obstacles, etc, descobrint així l’encant d’este esport. Al mateix temps, han realitzat altres esports i activitats lúdiques com jocs d’aigua, gaudir de la platja i fins i tot, han compartit un dels dies amb els xiquets de Condenados Al Bordillo, una experiència meravellosa.
Els xiquets de totes les edats han estat junts, s’han ajudat, han format un gran equip i sobretot, s’ho han passat molt bé en un ambient sa, agradable i divertit.