Acte de recepció a les gimnastes del Club Gimnàstica Dénia Salina El Hamli

9 de diciembre de 2016

L’alcalde, Vicent Grimalt, va rebre el dimecres 7 de desembre a les gimnastes del Club Gimnàstica Dénia Salina El Hamli, Inés Jiménez, Aitana Ferrer, Ana María González i Karina Díaz, guanyadores del Campionat d’Espanya Nacional Base de Conjunts i subcampiones autonòmiques, i Carla Montealegre, medalla d’or per autonomies i quarta classificada en la Copa d’Espanya Base Individual de Valladolid 2016 de gimnàstica rítmica.

Cal ressaltar que Nuria Baeza i Anastasia Bolshakova es van proclamar subcampiones d’Espanya absolut en el conjunt aleví del GR Calpe.

En l’acte de recepció també es va fer menció a les gimnastes junior Paula Pesarsi, Gal.la Gallo, Zaira Mas i Elisabet Díaz que no van poder guanyar en el campionat d’Espanya, però han tingut una gran temporada al proclamar-se campiones provincials i autonòmiques.